::. WEBLOG INI TELAH DIKEMASKINI PADA :

***10 JANUARI 2016 (AHAD) / JAM 03:58 PM ***


::. Penafian

ASSALAMUALAIKUM...

Jawatankuasa Masjid Tok Guru Manal 3 & juga Jawatankuasa Pembinaan Masjid Tok Guru Manal 3 TIDAK PERNAH MELANTIK mana-mana pihak/individu/syarikat/blogger/NGO untuk membuat KUTIPAN DERMA /SUMBANGAN dari rumah ke rumah mahupun dikalangan orang ramai.

Sekiranya Tuan/Puan Muslimin Muslimat ingin menderma bagi mengisi "Tabung Pembinaan Masjid Tok Guru Manal 3", sila gunakan kaedah-kaedah yang dinyatakan sahaja, tanpa melalui pihak ketiga.

Sekian, terima kasih.

::. KELEBIHAN MENDERMA - USTAZ AZHAR IDRUS ::

::. DERMA MELALUI CEK / MONEY ORDER / KIRIMAN WANG / WANG POS

Untuk PERDERMA yang menggunakan CEK/WANG POS/KIRIMAN WANG/MONEY ORDER, sila bayar kepada:

"TABUNG PEMBINAAN MASJID TOK GURU KG MANAL 3"


::. Maksud Hadith

"Sesiapa yang membina Masjid, maka Allah akan membina untuknya satu rumah di dalam Syurga"

- Hadith Sohih.Friday, September 11, 2009

Iklan Rayuan Derma DISIARKAN DALAM HARAKAH

Assalamualaikum..


Jawatankuasa Masjid telah mengiklankan Rayuan Derma bagi mengisi "Tabung Pembinaan Masjid Tok Guru Manal 3" dalam setiap keluaran Harakah dari minggu lepas sehingga pertengahan Syawal. Harap para penderma maklum.

Disebabkan timbul beberapa perkara berbangkit, khususnya kesahihan pembinaan Masjid Tok Guru ini oleh sesetengah pihak, diharap pihak tuan dapat menghubungi Bahagian Perancangan & Bangunan, Majlis Daerah Tanah Merah, Kelantan ( http://.mdtanahmerah.gov.my/ ) dan juga Exco Kerajaan Negeri Kelantan (merangkap ADUN Bukit Panau), YB Abdul Fattah Mahmood untuk pengesahan dan semakan.

No comments: